İZMİR / SELÇUK - Selçuk Mesleki Eğitim Merkezi

İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ FARKINDALIK EĞİTİMİ

MEB Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü 02.02.2024 tarihli ve 2024/36 sayılı genelgesi doğrultusunda okulumuz Selçuk Mesleki Eğitim Merkezi yönetici ve tüm öğretmenlerine İş Sağlığı Güvenliği Farkındalık Eğitimi verildi.

MEB Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü 02.02.2024 tarihli ve 2024/36 sayılı genelgesi doğrultusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş Sağlığı Güvenliği Biriminin planlaması ile okulumuz Selçuk Mesleki Eğitim Merkezi tüm yönetici ve öğretmenlerine İş Güvenliği Uzmanı Mustafa ÜNVANLI tarafından İş Güvenliği farkındalık eğitimi verildi. Yapılan bu toplantı ile tüm personelimiz yayınlanan genelgeye uygun olarak iş yerleri ustaöğreticilerine ve tüm öğrencilerimize iş başında İş Sağlığı ve Güvenliğine yönelik rehberlik etmek üzere bilgilendirildi.

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 12:01 - Görüntülenme: 51