İZMİR / SELÇUK - Selçuk Mesleki Eğitim Merkezi

Okul Müdürümüz VAHİT SÜRER'in Mesleki Eğitim Merkezinde Göreve Başlama Mesajı

Yeni okul müdürümüz VAHİT SÜRER görevine başladı.

Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler;

Okul Müdürü olarak atandığım Selçuk Mesleki Eğitim Merkezinde  08.02.2024’te tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım.

Öncelikle, bu okulda daha önce emek veren tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ediyorum.

Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güvencem sizlerin manevi desteği olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır.

Bu nedenle insanlarımıza, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize hizmet etmek öncelikli görevimizdir.

Günü kurtarmak değil geleceği kurmak çabası içinde, sürekli gelişimi ve değişimi takip ederek her alanda kalite ve başarı asıl hedefimiz olacaktır.

2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, saygılar sunarım

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 15:18 - Görüntülenme: 69

Etiketler :